Focustomers | Bedrijf Blauwdruk
15776
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15776,page-child,parent-pageid-15492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Laat zien wie je bent en je wint

Weet jij waarom je klanten klant zijn? Veel bedrijven zullen zeggen dat ze geweldige producten of diensten bieden, maar dat is zelden waarom ze klant bij je zijn! Het gaat klanten erom WAAROM jij iets doet. Breng daarom je Why, How en What goed in kaart en jij wint sterk aan geloofwaardigheid, inspiratie en loyaliteit en je weet waarom

Geloofwaardigheid 0%
Inspiratie0%
Loyaliteit0%

WHY

Weet jij WAAROM je bedrijf bestaat en WAAROM je klanten klant zijn? Wat beteken jij precies voor je klant en op welke wijze kan je dit het beste communiceren? Bij het maken van een Bedrijf Blauwdruk achterhalen we gezamenlijk de core values die ten grondslag (moeten) liggen aan het succes van je organisatie.

HOW

Als je bedrijf één dag gratis zou mogen adverteren op de voorpagina van een grote krant: hoe zou deze advertentie er dan uitzien? Deze vraag is super interessant omdat dit je dwingt om in een paar zinnen tot de kern van je organisatie te komen. In de Bedrijf Blauwdruk brengen wij dit na één of twee sessies duidelijk naar voren en kan je vervolgens gebruiken als richtlijnen voor al je communicatie.

WHAT

Wat zeg je op social media? Waarom zeg je dat en hoe spreek je de doelgroep aan? Een Bedrijf Blauwdruk, soms ook wel brandbook genaamd, kan je het beste zien als een routebeschrijving naar het succesvol bereiken van klanten.

Grow your business, the smart way!

Meer informatie over onze Bedrijf Blauwdruk?