Focustomers | Execute your strategy
15781
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15781,page-child,parent-pageid-15492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE JUISTE CONTENT BRENGT JE NAAR DE VOLGENDE STAP

Jij weet wie je ideal koper (Buyer Persona) is? Hoe en van welke resources ze gebruik maken om tot een beslissing te komen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het maken van content, zorgen dat het op de juiste manier ingezet en gecommuniceerd wordt.

Meer omzet0%
Minder kosten0%
Meer leads0%

CONTENT MARKETING

Hoge kwaliteit content die antwoord geeft op alle vragen welke je Buyer Persona heeft en hem daadwerkelijk helpt.

Om daadwerkelijk met kopers in contact te komen moet je direct waarde toevoegen. Wij helpen bij het produceren van hoge kwaliteit content zoals eBooks, Playbooks, infographics en whitepapers welke je kopers niet kunnen weerstaan.

BLOGGING DIENSTEN

Bloggen is niet makkelijk of voor de korte termijn. Zit je erin voor de lange termijn, dan levert het je gemiddeld 3x meer leads op dan wanneer je het niet doet.

Wij kunnen het volledig voor je uit handen nemen, jouw blogs redigeren of een content kalender voor je maken. Net wat het beste bij jouw past.

VIDEO MARKETING

Van email marketing tot lead nurturing en go-to-market strategien, video content moet onderdeel van je sales strategie zijn.

Wij leveren bedrijfsvideo’s, evenementen video’s, uitleg video’s, animaties en zelfs 3D programma’s mocht daar behoefte aan zijn.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Het delen van waardevolle content op social media is een krachtige manier om meer verkeer naar je website te krijgen. Daarnaast blijven huidige klanten meer betrokken bij je merk doordat ze je op dagelijkse basis met je in contact komen via social media.

Indien je niet de resources of kennis hebt om deze kanalen te managen en te laten groeien dan kunnen wij dit uit handen nemen.

Grow your business, the smart way!

Meer informatie over onze Content diensten?